ZAKAJ OGLAŠEVATI NA TTMARKETING PLATFORMI ?

1. OGLAŠUJETE ENAKO KOT DO SEDAJ, UPORABLJATE ISTE MATERIALE IN SODELAVCE, AMPAK VELIKO BOLJ UČINKOVITO.

2. SAMI LAHKO ZELO ENOSTAVNO OBLIKUJETE KAMPANJO NATANČNO TAKRAT, KO POTREBUJETE STRANKO.

3. NAGOVORITE LAHKO VELIKO MANJŠE ŠTEVILO OSEB IN DOSEŽETE VEČJI UČINEK.

4. NAGOVORITE LAHKO SAMO OSEBE, KI POTREBUJEJO VAŠ PRODUKT.

5. NAGOVORITE LAHKO OSEBE NA DOLOČENI LOKACIJI (NPR. BLIZU VAŠE POSLOVALNICE).

6. TTM KAMPANJE IMAJO TRENUTNI ALI DOLGOROČNI UČINEK, LAHKO PA DOSEŽEJO TUDI OBA HKRATI.

7. SPOROČILO LAHKO POŠLJETE NA VELIKO RAZLIČNIH NAČINOV, OD NAVADNEGA SMS SPOROČILA DO BOGATIH MULTIMEDIJSKIH VSEBIN NA TV EKRANU ALI VIDEO ZIDU.

8. KAMPANJO LAHKO ZAČNETE ŽE ZA MIKRO CENO. TAKOJ!

9. KAMPANJO LAHKO ZAČNETE TUDI BREZ DENARNEGA VLOŽKA. LAHKO VLOŽITE VAŠ PRODUKT IN S POMOČJO TTBAY SISTEMA IZTRŽEK UPORABITE ZA UČINKOVITO REKLAMNO KAMPANJO!

Če želite aktivno uporabljati TTMarketing storitve za oglaševanje vaših produktov, se morate registrirati.

TTMarketing je nov, revolucionaren sistem marketinga z daleč najboljšimi rezultati za oglaševalca. Vaša sporočila so usmerjena direktno k osebi, ki so ji namenjena in katera jih je motivirana pogledati v celoti. Če je produkt konkurenčen, ste verjetno dobili idealnega kupca.

Zakaj bi pripravljali papirne kampanje, pri katerih 80% letakov konča v smeteh, ali drago plačevali TV, radijske in časopisne reklame, ki nagovarjajo večino ljudi, ki vaših produktov in storitev ne potrebujejo. Predlagamo, da vaše sporočilo vidi manj ljudi, ampak le ti bodo zares potencialni kupci. Natančen in zanesljiv algoritem za obdelavo profila uporabnika, vam predlaga določeno število potencialnih kupcev, ki vaš produkt dejansko potrebujejo. Učinek informacije je s tem večji.

K temu lahko dodamo pozitivne učinke manjše obremenitve narave, zaradi manjše porabe papirja, barve, lepila in drugih strupov.

Oglasna sporočila v sistemu TTMarketing prejemajo samo zainteresirani uporabniki, ki se trenutno nahajajo na natančno določenem geografskem področju, definiranem do hišne številke natančno.

TTMarketing je najboljši marketing !Prednost TTMarketinga je, da ne rabite veliko investirati za vašo kampanjo. Vrednost kampanje je odvisna od števila ciljev in tehnologije prenosa. Kampanjo lahko začnete takoj! Z minimalnimi sredstvi!

TTMarketing kampanje so primerne za vsakega ponudnika. Tudi najmanjšega...

Imate 3 proste mize v lokalu, ostala sta vam dva neprodana obroka, prodajate svoj rabljen avto, odpirate nov trgovski center, kosite travo v soseščini, ste uvoznik energijske pijače, imate rojstni dan, nov avtomobil se predstavlja tržišču.......... TTMarketing to naredi najboljše.

Najsodobnejše tehnologije so sad lastnega večletnega razvoja na področju telekomunikacij in internetnih tehnologij.

V velikI bazi TTMarketing uporabnikov so tudi takšni, ki želijo prejeti in prebrati vaše reklamno sporočilo. Po profilu pa ugotavljamo, da najbrž potrebujejo vaš izdelek.

Za TTMarketing aplikacije priporočamo Motorola DEFY
© 2010 - Total Target Marketing